Linképítés2013. decemberében teljesen átalakult a Google Pingvin 2 legújabb frissítésével a linkekkel szemben támasztott igény. Így a 2014 év egyik legfontosabb feladata a linktisztítás, azaz minden olyan ránk mutató link eltüntetése, amit a Google negatívan ítélhet meg. Ezzel együtt viszont új, tiszta linkeket kell építeni az alábbiak figyelembe vételével.
 • Lehetőleg változatos megnevezéssel mutassanak oldaladra linkek. (A Google terminológiájában ez a természetes linkek egyik kritériuma.)
 • Nem ajánlott egy domain címről több ezer aloldalról azonos linket kapni, mert ezt nem gondolja természetesnek a Google Pingvin 2.1.2 és a hamarosan érkező 2.2.)
 • A tömeges link építési fekete SEO eszközök ideje végleg lejárt, nincs értelme kockáztatni. (A felelősségáthárítást /disavow/ a Google már nem akceptálja, itt csak a rossz /linkparkok, tömeges linkek egy domainről, egyetlen ránk mutató kifejezés stb./ ránk mutató linkek teljes kitörlése elfogadható.)
 • Jó minőségű, EGYIRÁNYÚ linkek építése (német típusú linképítés).
 • Folyamatos linképítés ajánlott. Heti 3-5 új link. (Hirtelen nagyszámú link bővülés szintén nem hat természetesnek).
 • Természetesen a többi régen is fontos szempont a linképítésnél változatlan.
  • rád mutató link minél magasabb PageRank oldalról érkezzen;
  • az oldalon a rád mutató kulcsszó megtalálható legyen a text részben is (témába vágó aloldal, mert ha egy biológus, mondja, hogy te jó csőszerelő vagy, nos, az nem tűnik túl kompetensnek);
  • lehetőleg minél több különálló domain-ről (IP címről) mutasson rád link (annyi mint sokan ajánlanak téged a témakörödben).


LinkcsereNetConnection Link Partner Program - Erősítsük egymás oldalát ingyen!

Nyilván fontosnak tartja a Google keresőjében a jó helyezést adott szavakra, amihez elengedhetetlenül fontos, hogy minőségi egyirányú linkek mutassanak oldalára.

Szeretné oldalát minőségi linkekkel erősíteni?
 1. Regisztrálja weboldalát.
 2. Adja meg milyen fontos szavakkal mutassanak az Ön oldalára linkek.
 3. Döntse el hetente mennyi új linkkel gazdagodjon oldala. (Heti 2-5 új link a keresők kedvence.)
 4. Végül dőljön hátra, és nézegesse hétről-hétre a találati listákon a helyezését, ahogy folyamatosan, biztonsággal, feltartóztathatatlanul emelkedik fölfelé.

Mit kell cserébe ezért tennie?

Ingyenes változatban:
Létre kell hoznia egy aloldalt a társ oldalak linkjeinek és be kell illesztenie a link megjelenítő kódunkat.

Előfizetéses változatban:
Csak bejövő linkeket kap, nem kell társ oldalak linkjeit aloldalon kihelyezni.


Linkkatalógus, Link katalógusokLink katalógusokba továbbra is érdemes elhelyezni linkjeinket, bár ezekről a domain-ekről oly mértékű a kimutató linkek száma (általában több 10.000db), hogy csekély PageRank hozadékkal számolhatunk.
Ártalmasnak a közhiedelemmel szemben biztos nem nevezhetőek.Adatvédelmi tájékoztató