Használati útmutatóA Google 2013. október 14-én kidobta 15 éve működő kulcsszavas keresőmotorját, és egy teljesen új úgynevezett szemantikus elvet alkalmazó rendszert léptetetett a helyébe. A változás drámai! Ma már nem működnek a linkfarmok, sem pedig más dömping eljárások. Az új rendszer tulajdonságait az itt elérhető alkalmazás használja ki. Ha elől akarsz lenni a keresőben, akkor az alábbiak a teendőid.

Fontos szempontok:
 • Soha nem a főoldalra kell elhelyezni a linkeket, hanem egy aloldalra (ugyanis az EGY domainről EGY weboldalra mutató több azonos linket a Google új keresője bünteti).
 • Főoldalon legyen az ’Ajánlott oldalak’, Partnerek’ vagy más elnevezésű menüpont, ami a linkeket tartalmazza.
 • Az oldaladon elhelyezendő PHP kód, a netconnection.hu oldalról legyüjti a partner oldalak linkjeit, visszaküldött eredményként egyszerű html kódot kapsz. Esztétikusan a weboldal meglévő stílus file-ját használja, vagyis az aloldal ugyanolyan kinézetű lesz, mint a weboldalad többi oldala.
 • Nem linkeket lát a látogató, aki véletlenül oda téved, hanem szöveget (ami alatt link található), így szép és egységes marad az oldal.

Mi a teendő:
 1. Készíts egy ’Partnerek’ vagy hasonló nevű menüpontot a linkek számára a főoldaladon.
 2. Lépj be a rendszerünkbe, ahová regisztráltál. www.netconnection.hu/bejelentkezes.php
 3. Másold ki a számodra előkészített PHP kódot és illeszd be a partnerek.php aloldaladba.
 4. Eredményként a rendszerünkből hozzád generált linkek jelennek meg. Friss Partnerként egy link fog mejelenni, ami a netconnection.hu oldalra mutat.
  1. Ha eredményként nem linkeket kapsz, hanem csak a beillesztett kódot látod viszont, küldj egy e-mailt az info@netconnection.hu címre, és segítünk.
 5. Add meg a saját oldaladon létrehozott ’link partner’ aloldal elérési útvonalát. Például az alábbiak szerint: http://www.sajatdomai.hu/partnerek.php
  1. A kategória besorolást mi végezzük el, ügyelve arra, hogy a tiéddel azonos kategóriában lévő weboldalakra ne mutassanak az oldaladról linkek.
  2. Ennek ellenére, ha mégis kifogást emelnél egy weboldaladra fölkerült linkkel kapcsolatban, azt figyelembe vesszük. Erről küldj e-mailt az info@netconnection.hu címre, hogy levegyük tőled és másnál jelentessük meg.
 6. MOST JÖNNEK A FONTOS RÉSZEK!!!
  1. Weboldaladra mutató linkek megjelenésének heti mennyiségét kell meghatároznod, kerülni kell a hirtelen nagy mennyiséget és a rendszeres folyamatos mérsékelt bővülést kell választani siker eléréséhez. Új weboldalak esetén 3-5 új linket javasolunk, régebbi oldalaknál aktuális google helyezéstől függően 1-3 új linket javaslunk. (Ha változtatsz, azt a Módosítás gombbal eltárolhatod.)
  2. Határozd meg, hogy az új bejövő link hová mutasson (érdemes továbbra is egy oldalt, legyen az főoldal vagy aloldal erősíteni).
  3. Határozd meg a link címét, ami nagyon fontos, hogy változatos legyen (a Google új rendszere nem szereti az azonos szövegekkel a holnapodra mutató linkeket). Tehát itt több pár szavas meghatározás változatot is kell készítened. A Google rendszerében megtalálod a leggyakrabban keresett kulcsszavakat a témában, illetve használd az evidens szinonimákat, amiről azt tartod, hogy a Google szinonima szótárában szinte azonos jelentésűekként szerepelnek.
  4. Határozd meg a link leírását, és itt ugyanúgy ügyelj arra, hogy változatos leírásokat alkalmazz, mert a Google új, szemantikus rendszere ezt szereti. Nagyon fontos, hogy ezt, ha egyszer beküldted hozzánk, NEM LEHET MEGVÁLTOZTATNI. Jó okkal méghozzá. Ezért átgondolt, kiváló szövegeket készíts!
  5. A ’megjelenés’ részben ellenőrizheted, hol jelennek meg a linkjeid. Minden linket átolvasunk és jóváhagyást követően kerül csak ki partner oldalhoz. (A rendszerünk automatikusan és rendszeresen ellenőrzi a linkek folyamatos megjelentetését. Ha lekerül valahonnan egy link, figyelmeztető levelet küldünk, és ha a partner nem javítja ki záros határidőn belül a hibát, töröljük az ő linkjeit is a rendszerből, és a te linkjeidet áthelyezzük más oldalra.)
  6. Bejövő linkekből készíts jó előre párat, de minimum egy heti mennyiséget.
  7. Az ’új weboldal hozzárendelés’ pontban a felhasználó profilod alá fel tudsz több általad szerkesztett oldalt venni, ahol hasonlóan linképítést szeretnél eszközölni.


Jó optimalizálást!

NetConnection.huAdatvédelmi tájékoztató